Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************vrijdag 17 augustus 2018

Multitasken

Wat een chaotische dag! Tjonge, stilte in de winkel is niks maar zo'n chaotische dag als vandaag gaat ook niet in mijn koude kleren zitten (geen twintig meer...).
Als je naast je toko woont dan lopen de dingen zakelijk en privé vaak door elkaar, hier in elk geval wel. Dan ben ik opeens moeder, ondernemer, echtgenoot tegelijk. Dan nog van alles regelen voor verschillende projecten die lopen, een vertegenwoordiger met héle mooie bolletjes (en nee, ik heb de verleiding niet kunnen weerstaan!), telefoontjes, bestellingen, appjes en mailtjes en gelukkig veel klanten - de chaos was compleet.


Natuurlijk probeerde ik van alles tegelijk te doen maar zoals al bewezen werd, is dat een onmogelijke taak. Dus kwamen dingen niet helemaal af of ik vergat tussendoor wel eens wat......
Vandaag bleef helaas de post liggen. Het lukte me niet om alles op tijd in te pakken en de boel gaat dus pas maandag op de post! Oprechte excuses, ik ga er maar vanuit dat iedereen nog wel een UFO (Unfinished Object) heeft liggen .


Misschien moet ik vanavond mijn stress-balletje maar eens pakken, dat helpt vast! 😉
Je vindt het gratis Nederlandse patroon via Ravelry

Ik ga de puinhopen maar eens opruimen, morgen weer een dag. Die kan ik vast wel weer fris en fruitig beginnen!1 opmerking:

  1. Multitasken is ook niet meer mijn ding. Toch blijven we het proberen, gek hè. Hopelijk een rustigere dag vandaag.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...