Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 15 augustus 2018

Flower Showers

Met de gedaalde temperaturen komt iedereen ook weer wat in beweging, hoera! Het was vandaag ouderwets druk in de winkel en het was een vrolijke kruisbestuiving van ideeën en projectjes. Het leukst is als totaal vreemden elkaar fotootjes op de telefoons gaan laten zien 😉. We waren het in elk geval roerend met elkaar eens: onze verlang- en wensenlijstjes op handwerkgebied zijn niet geschikt voor 1 leven... en nu ga ik jullie nóg zo'n leuk idee laten zien.

Misschien ben je - net als ik - een beetje verliefd op die mooie verloopbollen maar ligt je kapstok, kledingkast en die van je huisgenoten al vol met sjaals. Dan kun je hier misschien toch weer mee aan de slag:


Dit prachtige dekentje vol met kleurige bloemetjes is van Kirsten van Haak maar Raak. Ze combineerde dit met een effen kleur (bijv Cotton 8) en kijk nou wat een plaatje!


Je kunt het Nederlandse patroon Flower Showers kopen via Haak maar Raak. En niets houdt je natuurlijk tegen om de vorm te veranderen en er toch een sjaal of omslagdoek van te maken 😉.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten