Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 24 juli 2017

Xanthe

Wat kan een dag toch voorbij vliegen. Een dag met veel geregel en afspraken, koters om me heen, benullige en onbenullige dingen door elkaar. In de categorie onbenullig: de muizen?-familie is blijkbaar nog niet verhuisd en iemand heeft besloten om onze pruimenboom in de moestuin leeg te plukken. Zonder toestemming dus. Dan sta je raar te kijken hoor; met een emmer naar zo'n lege boom te staren!
Ik weet het, zwaar onbenullig - maar het vult wel de dag 😕.

Gelukkig kan ik jullie nog wat leuks laten zien. Wat een plaatje weer, deze sjaal Xanthe. Het is weer een vernuftig spel van kleuren, steekjes en materialen. Met 1 handgeverfd strengetje (of een bol Lang Mille Colori) en 2 effen bollen (sokkenwol-dikte) maak je dit moois.

Of toch dat Lace-garen dat ik vorige week liet zien?
Mogelijkheden te over!

Je kunt het Engelse patroon kopen via Ravelry. Met een schema voor het kant-gedeelte erbij is dit patroon ook goed te doen als je niet zo sterk bent in Engels!
Kom je een mooie combi van wolletjes uitzoeken?

Foto´s en patroon Ravelry: Xanthe van Ambah O´Brien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...