Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee├źn en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien ├ęn haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 8 juli 2017

Denim Trend

Denim is hip! Of tijdloos ­čśü....... 't is maar hoe je het bekijkt. De blauwe kleur is door iedereen geliefd en kan altijd.
Regia bracht een nieuwe collectie (limited edition!) uit van prachtige blauw-tinten. Uiteraard prima geschikt voor sokken. Beslist ook voor mannen die graag gebreide sokken dragen maar de kleurige Arne- en Carlos-sokken n├ęt iets te veel van het goede vinden. De iets gemeleerde kleuren doen bijzondere patroontjes extra goed uitkomen.
Je kunt het gratis patroon voor deze dames-sokken hier downloaden (even NL aanklikken).

Damensocken, R0307 | Schachenmayr

En dit zijn de kleurtjes:
035.989127400110.jpg
75% wol, 25% polyamide, 420 meter op een bol van 100 gram, € 6,95 (genoeg voor een paar herensokken tot maat 46). Wasbaar op 40 graden en Regia sokkenwol kan zelfs in de droger!

Het woord sokkenwol suggereert dat er alleen sokken gebreid kunnen worden van dit garen maar niets is minder waar. Uiteraard kun je met sokkenwol nog veel meer! Door de lange looplengte is het ook erg geschikt om mee te haken. Je kunt de bollen bestellen door een mailtje te sturen. Ik kan 4 bollen nog vacu├╝m verzenden in een envelop.

Dit plaatje kwam ik op het internet tegen (hier).

Gaaf rechthoekig (sier)kussen Rib van Knit factory met unieke details.
Zonder patroon, maar met wat creativiteit zeker zelf te maken!
1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...