Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 19 juli 2017

Een goed begin......

De mussen vallen weer van het dak, alles voelt zwaar. Mijn voeten dik en overal zweet. Bewondering heb ik voor de klanten die naar de winkel durven komen (en daar ben ik uiteraard heel blij mee!).
Maar sinds gisteren heb ik tóch weer helemaal de geest gekregen. De boekhouding was namelijk afgevinkt en ik kon best een nieuw projectje beginnen (jullie zagen gisteren daarvan een begin). Hoewel we nog midden in de zomer zitten druppelen hier al wel enkele wintergarens binnen!
Hier komt het nog maar net uit de doos, binnenkort laat ik de bolletjes tot zijn recht komen in een apart berichtje.


Warm 😁. Mooi. Zacht. Robuust. Kleurrijk én rustiek. Luxe. Volumineus (waar laat ik het...). En mijn hoofd vól met ideeën. O crime! Ik MOET aan de slag... tenslotte is een goed en tijdig begin het halve werk, nietwaar? Het moet allemaal nog wel `even` gebreid en gehaakt worden.


Ondanks de temperaturen - als je de bolletjes ziet en voelt kun je er niet afblijven. Laat die afkoeling maar komen....... 

A.s. zaterdag lijkt het in elk geval al lekker afgekoeld te zijn! Kom dan zeker even langs want Plonie geeft een demonstratie Ply Split Braiding vanaf half 2. Iedereen is van harte welkom en uiteraard kun je dan ook al een beetje neuzen tussen de prachtige garens die binnen zijn gekomen.
De koffie staat klaar!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...