Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 3 juli 2017

Nog meer wormpjes...

Naar aanleiding van de blogpost over de Regenwormpjes heb ik nogal wat reacties gehad. Met zoveel kleuren Mille Colori is er nogal wat mogelijk. Ik maakte vanmorgen op verzoek wat combinaties:

De eerste foto is de Mille Colori gecombineerd met de Rowan Fine Lace. Je hebt dan van beide garens maar 1 bol nodig (18,95). Uiteraard kan er nóg veel meer......


Hieronder maakte ik combinaties van Mille Colori met Rowan Kidsilk (mohair met zijde'. Je hebt dan 2 bolletjes mohair nodig, 1 bol Mille Colori (31,85). Omdat er zoveel te combineren valt heb ik bij elke kleur toch 2 verschillende Mille Colori gelegd - je kunt dus kiezen!


Hier moet vast iets voor je bij zitten! Bestellen mag altijd per mail


1 opmerking:

  1. Ik heb de sjaal twee jaar geleden gemaakt en nog steeds erg mooi, met Rowan kidsilk en voor de wormpjes/streepjes gebruikte ik noro. De mille colori lijkt me ook erg leuk ervoor. Heerlijk patroon!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...