Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 3 juli 2017

Nog meer wormpjes...

Naar aanleiding van de blogpost over de Regenwormpjes heb ik nogal wat reacties gehad. Met zoveel kleuren Mille Colori is er nogal wat mogelijk. Ik maakte vanmorgen op verzoek wat combinaties:

De eerste foto is de Mille Colori gecombineerd met de Rowan Fine Lace. Je hebt dan van beide garens maar 1 bol nodig (18,95). Uiteraard kan er nóg veel meer......


Hieronder maakte ik combinaties van Mille Colori met Rowan Kidsilk (mohair met zijde'. Je hebt dan 2 bolletjes mohair nodig, 1 bol Mille Colori (31,85). Omdat er zoveel te combineren valt heb ik bij elke kleur toch 2 verschillende Mille Colori gelegd - je kunt dus kiezen!


Hier moet vast iets voor je bij zitten! Bestellen mag altijd per mail


1 opmerking:

  1. Ik heb de sjaal twee jaar geleden gemaakt en nog steeds erg mooi, met Rowan kidsilk en voor de wormpjes/streepjes gebruikte ik noro. De mille colori lijkt me ook erg leuk ervoor. Heerlijk patroon!

    BeantwoordenVerwijderen