vrijdag 7 juli 2017

Tuniek

Je hebt 'm misschien al voorbij zien komen gisteren. Jellina maakte met een grote bol unicat zo'n ontzettend leuk truitje:

Foto

Geweldige foto, Jellina!

Jellina kocht een tijd geleden een bol unicat van 1500 meter (€ 41,95). Deze bollen heb ik niet standaard op voorraad, maar zijn in alle kleuren te bestellen! Maar wat een leuk ontwerp heeft ze hiervan gemaakt. Je vindt de complete beschrijving op haar blog, met aanwijzingen om het aan te passen aan je eigen maat. 

Maar ook met een kleinere bol kun je veel, je kunt nl. ook een bol unicat combineren met o.a. Cotton 8 van Scheepjes! Ook daarvoor geeft Jellina aanwijzingen op haar blog.

In onze winkel kun je meestal de bollen van 900 meter vinden, maar alle kleuren zijn in langere lengtes te verkrijgen, vraag er gerust naar in onze winkel of per mail. Verder is het sinds kort ook mogelijk om (van de meeste kleuren) 200 meter van de aanvangs-of slotkleur te bestellen. Handig als je net iets te kort komt of wil verlengen. Deze bolletjes worden op verzoek besteld, dus hou rekening met de levertijd van 3-4 weken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...