Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 7 juli 2017

Tuniek

Je hebt 'm misschien al voorbij zien komen gisteren. Jellina maakte met een grote bol unicat zo'n ontzettend leuk truitje:

Foto

Geweldige foto, Jellina!

Jellina kocht een tijd geleden een bol unicat van 1500 meter (€ 41,95). Deze bollen heb ik niet standaard op voorraad, maar zijn in alle kleuren te bestellen! Maar wat een leuk ontwerp heeft ze hiervan gemaakt. Je vindt de complete beschrijving op haar blog, met aanwijzingen om het aan te passen aan je eigen maat. 

Maar ook met een kleinere bol kun je veel, je kunt nl. ook een bol unicat combineren met o.a. Cotton 8 van Scheepjes! Ook daarvoor geeft Jellina aanwijzingen op haar blog.

In onze winkel kun je meestal de bollen van 900 meter vinden, maar alle kleuren zijn in langere lengtes te verkrijgen, vraag er gerust naar in onze winkel of per mail. Verder is het sinds kort ook mogelijk om (van de meeste kleuren) 200 meter van de aanvangs-of slotkleur te bestellen. Handig als je net iets te kort komt of wil verlengen. Deze bolletjes worden op verzoek besteld, dus hou rekening met de levertijd van 3-4 weken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...