Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 11 juli 2017

Nattigheid

Buienrader bekeken? Er wordt nogal wat nattigheid voorspeld voor de komende 24 uur.
Ideaal brei- en haakweer! Uiteraard is de winkel gewoon open, mocht je nog een indoor-activiteit zoeken 😁.

Ik zag een prachtig dekentje bij Lilla Björn Crochet, gebreid van Scheepjes Spirit.

Forest Spirits baby blanket is a very easy knitting project suiteable for beginners. Free pattern by Lilla Bjorn Crochet
Foto en idee: Lilla Björn Crochet

Dit dekentje is gebreid, en er zijn 10 verschillende kleurtjes Spirit gebruikt. De (engelse) beschrijving is voor een dekentje van ca 85 x 110 cm, maar je hebt garen genoeg om het dekentje groter te maken.
Spirit is een heel zacht, iets gemêleerd katoenen garen (56% katoen, 44 % acryl - 210 meter op een bolletje) - € 3,95. Dit garen is bij ons verkrijgbaar.
Het hele dekentje is gebreid in ribbelsteek op nld 4 mm. Heerlijk makkelijk als ontspannen breiwerkje. Laat die regen maar komen....!


1 opmerking: