Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 11 juli 2017

Nattigheid

Buienrader bekeken? Er wordt nogal wat nattigheid voorspeld voor de komende 24 uur.
Ideaal brei- en haakweer! Uiteraard is de winkel gewoon open, mocht je nog een indoor-activiteit zoeken 😁.

Ik zag een prachtig dekentje bij Lilla Björn Crochet, gebreid van Scheepjes Spirit.

Forest Spirits baby blanket is a very easy knitting project suiteable for beginners. Free pattern by Lilla Bjorn Crochet
Foto en idee: Lilla Björn Crochet

Dit dekentje is gebreid, en er zijn 10 verschillende kleurtjes Spirit gebruikt. De (engelse) beschrijving is voor een dekentje van ca 85 x 110 cm, maar je hebt garen genoeg om het dekentje groter te maken.
Spirit is een heel zacht, iets gemêleerd katoenen garen (56% katoen, 44 % acryl - 210 meter op een bolletje) - € 3,95. Dit garen is bij ons verkrijgbaar.
Het hele dekentje is gebreid in ribbelsteek op nld 4 mm. Heerlijk makkelijk als ontspannen breiwerkje. Laat die regen maar komen....!


1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...