Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 4 juli 2017

Wie durft?

Ik begin er écht niet aan, maar op verzoek van een klant: een link naar een gehaakte bikini!

Free Pattern

Deze en andere bikini's vind je bij Garnstudio. Maar ik waarschuw maar alvast: ga er niet mee zwemmen.... 😁. Ook niet beachballen of een zandkasteel graven - echt, doe maar niet!
Mijn lijf is hier al helemaal niet geschikt voor (nooit geweest ook), maar geloof me: een foto is leuk maar een gehaakte bikini is niet bedoeld voor het Zeeuwse strand. Maar voor wie het écht niet laten kan: Voilá.


3 opmerkingen:

  1. Hihi ik herinner me ook de gebreide badpakken van vroeger.......nou ja voor iemand die er alleen maar in wil zonnen.... groetjes, Conny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahahaa...ze weten wel welk model ze daar voor uitkiezen om het te showen! Dan zou ik het misschien ook wel durven ;) Bij mij is die fase ook overgeslagen hoor ;);) Liefs Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  3. In de jaren 70 haakte mijn moeder een bikini voor mij en ik ging er mee naar schoolzwemmen... 2 rozetten op een platte borst en een katoenen broekje dat je noooooooit meer over je natte billen uitkreeg. Mijn moeder vond het schattig

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...