Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 27 juli 2017

Cosy Woondekens

Wie op ons Brei- en Haakfestival was in juni heeft 'm misschien al in het echt bewonderd, bestudeerd, gevoeld en plannen gemaakt om mee te doen. De nieuwe CAL-deken van Jolanda en Naomi is een plaatje!
Dit keer worden er verschillende losse lapjes gehaakt met verschillende steken en structuren. Deze worden tot een geheel aan elkaar gehaakt.Deze CrochetAlong start op 15 september en elke 2 weken krijg je een nieuw patroon voor een blok.
Deze patronen (met begeleidende uitleg en filmpjes) kun je straks terugvinden op Haakplein.com of bij Jolanda. Een eerste Allerhande-dokument is al gemaakt waarin je veel informatie vindt over het garen, naalden, pakketten etc. Ook kun je haakplein volgen via Facebook. De dekens worden gehaakt van Durable Cosy Fine, een heerlijke katoenmix (58% katoen, 42% acryl) die prachtig blijft, niet gaat pluizen en goed is te wassen. De dekens worden 160 x 115 cm groot.

Van deze CAL zijn 2 pakketten gemaakt die al te bestellen zijn. De roze variant kreeg de naam Sweet 'n Cosy, de zeegroene Cool 'n Cosy. Deze pakketten bevatten genoeg garen voor deze deken en worden geleverd in een handige, bijpassende tas. De prijs van het pakket is € 94,50Deze pakketten zijn bij ons te bestellen - wacht niet te lang met reserveren! De pakketten worden dan vóór de start van de CAL naar je toegestuurd. Wil je bestellen? Mail dan je kleur van je keuze én je adres naar jaffari @ zeelandnet . nl en je krijgt je pakket z.s.m. toegestuurd. 
De verzendkosten zijn voor ons!

Wij hebben nog veel meer kleuren van dit prachtige garen in de kast liggen. Wil je je eigen combinatie bij elkaar zoeken? Kom dan gerust langs! Misschien kies je wel voor 1 kleur zodat de patronen nóg beter uitkomen. Met 36 kleuren is er keuze genoeg 😊.
5 opmerkingen:

 1. Kleine toevoeging...de maat van de dekens wordt ongeveer, afhankelijk van je hand van haken, 160x115 cm (niet 155 cm).... groter maken kan altijd door meer blokken toe te voegen. Je hebt dan, vanzelfsprekend, wel meer garen nodig ;)
  Bedankt voor het delen van de links naar groep, site en blog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Typefoutje Jolanda! Is inmiddels verbeterd :-)
   De deken is schitterend!

   Verwijderen
 2. Heb hem gezien. Is idd prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is dit garen te vergelijken met Annel miami en Scheepjes softfun?
  Groet, Janneke

  BeantwoordenVerwijderen