Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 15 juli 2017

Flamingo

Heb je alle lappenpoppen van Sascha al eens gehaakt? Dan hoort deze zéker bij je verzameling - wat is dit een leukerd: de Flamingo!

Wat is dit weer een origineel ontwerp. Je kunt lekker spelen met kleuren zodat je misschien met hetzelfde patroon een ooievaar, eend of gans of een dodo kan haken. 
Dan wordt het een flamin-dodo-eendeganzevaar 😀.

Ans testte het patroon en haakte ook met andere kleuren, kijk hoe leuk:Dit exemplaar logeert bij ons en kun je dus in de winkel bewonderen.


Je kunt het patroon kopen via Ravelry of via Etsy. Het patroon is ook te koop in onze winkel in combinatie met garen.3 opmerkingen:

  1. Super gaaf patroontje. (Ook weer mooi gedaan Ans)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk,die wil ik zeker nog gaan hakeb. Gisteren trouwens in jullie leuke winkel geweest. Wij zijn in Zeeland op vakantie, dus nu moest het er maar eens van komen!! Ik heb een mooi boekje gekocht en het pakketje voor de Zeeuwse knoop pannelap!! Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...