Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 10 juli 2017

Scharrelen

Mijn maandag zit meestal propjevol. Bestellingen, mails, administratie, huishouden, tuinwerk, boodschappen en noem nog maar wat dingen. Ik zag gisteren al een beetje tegen de dag op. Zoveel op mijn lijstje! Daarbij het gegeven dat het kroost vakantie heeft en viert in de hoogste relax-modus, hang- en wurmwerk van de eerste orde. En dat mag overigens best, want er is heel hard gewerkt door beiden. Dus ontbreekt er structuur in opstaan, ontbijten/brunchen/lunchen, naar bed gaan en nog veel meer.

Toen ik vanmorgen opstond besloot ik niet te proberen deadlines te halen, niet op het to-do-lijstje te kijken en vooral niet te proberen structuur in de dag te brengen: go-with-the-flow vandaag. Tussen de bedrijven door tijd voor samen koffiedrinken, een kletspraatje zonder dat de winkelbel het gesprek afbreekt, een beetje extra aandacht voor elkaar. Muziekje aan, beetje mail, beetje boekhouding, beetje huishouden, zomaar ergens op bezoek en koffie drinken (dat doe ik nóóit!) en zo scharrelde ik de dag door. En het was héérlijk! 

Nee, de bestellingen gingen niet allemaal de deur uit, de administratie nog niet klaar, het huishouden in geen velden of wegen klaar maar morgen is er weer een dag!

Perfect for summer evenings and delectable dinner tables, Kate Eastwood's beautiful summer nightlight jar covers are fabulous stashbusters and great fun to

Foto en idee: Crochet Club

Om maar in deze stemming te blijven heb ik deze windlichtjes opgezocht, voor lange zomer-avonden buiten. Het idee is van Crochet club waar je  een Engelse beschrijving vindt. 

crochet club: summer nightlight jars on the LoveCrochet blog

Ze doen het ook prima met een veldboeketje 😀

Ik wens jullie allemaal een heerlijke zomer!
5 opmerkingen:

 1. De ideale manier om je vrije dag door te brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Was gezellig Jeanet! Moeten we vaker doen ;) Gewoon even lekker bij te kletsen nu haak/brei cafe met zomerstop is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed zo, een dag zonder te hoeven!! Ik vind de windlichtjes erg fleurig. Leuk!
  Groetjes, Lydia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn ook leuk als lampionnetje voor de lampionoptocht. Ik heb er vorig jaar ééntje gemaakt voor mijn kleinzoon. Met een plastic mayonaisepot er in ( van Zaanse mayonaise, die zijn heel stevig)
  Ophangkoordjes er aan en aan een bamboestokje vastmaken.
  Het voordeel is dat je er dan een gewoon waxinelichtje op batterijen in kunt doen.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...