Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 12 juli 2017

Ply Split Braiding

Misschien heb je op ons Brei- en Haakfestoval meegedaan met de workshop van Giovanna en haakte je een mini-tasje mee?
Dat smaakt naar meer, he?Voor de grote mochilla-tassen kun je een draagband haken in dezelfde techniek maar je komt ook hele bijzondere banden tegen met de "Ply Split Braiding"-techniek.

Gerelateerde afbeelding

Op het internet kun je verschillende tutorials vinden, deze van Rianne's Haaksels is in het Nederlands.
Op haar blog vind je er nog meer


Eerlijk gezegd heb ik dit nog nooit gedaan en ik ben dan ook best nieuwsgierig naar deze techniek. Wil je dit ook eens van dichtbij bekijken?

Afbeeldingsresultaat voor ply split braids

Op zaterdag 22 juli komt Plonie in onze winkel laten zien hoe deze techniek werkt! We beginnen vanaf ca. half 2 en iedereen is welkom om te komen kijken. (Geef je even een berichtje als je komt?) De toegang is vrij en de koffie staat klaar.Misschien ben je in de buurt op vakantie? Een mooie gelegenheid om ons eens te bezoeken...
Neem gerust je handwerkje mee, dan maken we er een spontane handwerkmiddag van 😊.2 opmerkingen:

  1. Wat leuk! Ik kom. Tot de 22e! Hartelijke groet, Janneke dN.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeanette, ik kom hoor. Groeten Maaike tot morgen

    BeantwoordenVerwijderen