Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 12 juli 2017

Ply Split Braiding

Misschien heb je op ons Brei- en Haakfestoval meegedaan met de workshop van Giovanna en haakte je een mini-tasje mee?
Dat smaakt naar meer, he?Voor de grote mochilla-tassen kun je een draagband haken in dezelfde techniek maar je komt ook hele bijzondere banden tegen met de "Ply Split Braiding"-techniek.

Gerelateerde afbeelding

Op het internet kun je verschillende tutorials vinden, deze van Rianne's Haaksels is in het Nederlands.
Op haar blog vind je er nog meer


Eerlijk gezegd heb ik dit nog nooit gedaan en ik ben dan ook best nieuwsgierig naar deze techniek. Wil je dit ook eens van dichtbij bekijken?

Afbeeldingsresultaat voor ply split braids

Op zaterdag 22 juli komt Plonie in onze winkel laten zien hoe deze techniek werkt! We beginnen vanaf ca. half 2 en iedereen is welkom om te komen kijken. (Geef je even een berichtje als je komt?) De toegang is vrij en de koffie staat klaar.Misschien ben je in de buurt op vakantie? Een mooie gelegenheid om ons eens te bezoeken...
Neem gerust je handwerkje mee, dan maken we er een spontane handwerkmiddag van 😊.2 opmerkingen:

  1. Wat leuk! Ik kom. Tot de 22e! Hartelijke groet, Janneke dN.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeanette, ik kom hoor. Groeten Maaike tot morgen

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...