Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 18 juli 2017

Rainbow Spirit

Vorige week linkte ik naar het eenvoudige en prachtige dekentje van Scheepjes Spirit maar ook voor de haaksters is er een prachtig patroon met hetzelfde garen.

crochet free pattern baby blanket catona the curio crafts room

Bij dit dekentje is gebruik gemaakt van een draad Spirit 3 bollen van 1 kleur) en een draad katoen (10 verschillende kleuren) samengehaakt op nld 5 en 5½ 
Je kunt het patroon van dit gehaakte dekentje eenvoudig aanpassen tot je gewenste grootte. Het getoonde dekentje is 73 x 81 cm.
Het Nederlandse patroon vind je bij TheCurioCraftsroom, het garen vind je in onze winkel.

crochet free pattern baby blanket catona the curio crafts room
Foto's en idee: TheCurioCraftsroom2 opmerkingen:

  1. Wat een mooi dekentje is dit. Gezellig kleurtjes en dit garen geeft zo'n ander resultaat als 'glad' garen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. This is a beautiful baby blanket, I love the colours and will have a look for the yarn. Viola

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...