Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 21 augustus 2013

Vlaggetjes

Ergens op Pinterest kwam ik deze foto tegen (hier gevonden).

Edging a hammock with Granny Bunting Triangles. {How to create Granny Bunting Triangles found here: http://attic24.typepad.com/weblog/granny-bunting-triangles.html }

Zo'n hangmat is nou iets waar ik mijn hele leven al van droom! Met een heerlijk boek (of niet), wegdromen in het zonnetje - zachtjes wiegend in alle rust....zie je het voor je?

De praktijk is weerbarstig: nog nooit een hangmat gehad, ook geen plek voor. Geen boom in de buurt of iets stevigs dat die hangmat (met mijn gewicht erin) kan houden, zonder dat het instort of iedereen in de weg zit. Verder geen tijd voor een goed boek, en die rust gaat 'm vandaag ook niet worden. Maar de zon schijnt wel - het begin is er!

En een patroon voor deze leuke vlaggetjes ook! De driehoekjes zijn gebasseerd op de klassieke Granny square, (maar dan niet vierkant :-))
Bij Lucy van Attic24 kun je een prima tutorial vinden (Engels maar met zo veel foto's): Granny Bunting Triangles

IMG_3580

Door het spelen met de kleuren krijg je de mooiste vlaggetjes:En dan nog dit!
Gisteren ontdekte ik dat ik niet de enige was die enthousiast was over de Zeeuwse Sok. Ik heb nu zo veel bestellingen, dat ik van een aantal kleurtjes te kort kom!! Een nieuwe doos sokkenwol is al onderweg - dus heel, heel even geduld: het komt er aan. 

4 opmerkingen:

 1. Nou ik heb een hangmat :-) en ik heb ook gewicht en ik kan er ook in liggen. Ik nam het altijd mee op vakantie en dat de tent opzetten bij twee DIKKE bomen, hangmatje er tussen en lekker relaxen.........

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo gaaf is ie he♥

  http://rettg.blogspot.com.au/2013/08/granny-bunting-giveaway.html
  is haar blog en
  https://www.facebook.com/stellaviolet haar FB

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...