Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 13 augustus 2013

Miss Winkle

Wie me al wat langer volgt weet dat ik wel een fan ben van de patronen van Martina Behm. Er is van haar weer een nieuw patroon beschikbaar - zo leuk!Deze driehoeksjaal heeft grappige krulletjes aan de zijkanten. Gemaakt van sokkenwol, wat je kunt krijgen in zoveel gemengde kleuren, effen, met kleurverloop. De hele sjaal is gebreid met rechte steken. 


Je kunt de sjaal overigens zo groot maken als je zelf wilt. Je begint bij het smalle deel en breit de sjaal steeds breder en langer. Je kunt op elk moment stoppen.

Je kunt het patroon bestellen op Ravelry (vergeet niet dat je een account moet aanmaken op deze site, maar dan gaat er ook een wereld aan patronen voor je open). Het patroon is beschikbaar in het Duits en Engels.

Je kunt ook op de website van Martina Behm kijken: Strick Mich !! 


8 opmerkingen:

 1. Hele leuke sjaal, komt op mijn lijstje. Ik ga hem morgen even opzoeken op ravelry.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk effect met die krulletjes. Het garen is wel heel mooi. Is het er ook in blauwtinten?

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben toevallig momenteel bezig met de Lintilla van deze ontwerpster. Een genot om te breien, dus deze zal gauw volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk!
  Ik denk aan blauw tinten.
  Vermoedt alleen dat ie op rondbrei naalden gebreid wordt?
  Dat gaat me niet zo best af.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de Leftie van Martina Behm gebreid. Haar patronen zijn met heen- en weer gaande naalden gebreid. Je kunt dus ook gewoon je vertrouwde lange breinaalden gebruiken :-)
   Dit patroon lijkt me weer heel erg leuk om te breien!
   Groetjes, Jo

   Verwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, wat een mooie sjaal! Ik heb direct in mijn ravelry-queue gezet!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...