Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 17 augustus 2013

En nog maar eens de South Bay....

Er zijn van die patronen waar je niet genoeg van kan krijgen.....  (Ja, Jacobus is er ook een van!)
Daar hoort ook de Southbay bij. Ik blogde er al vaker over, steeds van verschillende garens.Deze van Nelleke wil ik jullie niet onthouden, ze kwam vorige week wat aanvullende bolletjes halen bij de Invicta Colour en koos voor 2 prachtige paarstinten sokkenwol:Geweldig he? De gemeleerde Invicta en de effen sokkenwol maken deze South Bay heel chique. En dat ik een fan was van sokkenwol haken wisten jullie al! Kijk zeker even verder op het blog van Nelleke: Nelleke maakt van alles, want zij is een creatieve duizenpoot! (Ze maakte de grote knoop zelf).

We hebben deze week overigens weer hele mooie kleurtjes Invicta Color binnengekregen en volgende week ook nog een doos met nóg meer kleurtjes sokkenwol, h'mmmmmmmmmm!!


4 opmerkingen:

 1. Leuk Jeanet! Dank voor de complimenten, ik bloos ervan.
  Lieve groet, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Echt mooi! Ik ben net aan mijn 2e southbayshawl begonnen, mijn moeder wou er ook eentje... :) Vraagje: is er ook van die leuk gekleurde sokkenwol in katoen oid? Ik kan niet tegen wol, maar vind al dat kleurverloop zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook de invicta colour in huis gehaald. Wordt deze sjaal gewoon met een enkele draad gehaakt? Er staat op de wikkel met naald 3.
  Ik hoop dat je mijn vraag kunt beantwoorden.

  Groeten thea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kleuren zijn prachtig van deze invicta colours, weet je ook welk kleurnummer dit is? Vind het altijd zo moeilijk kiezen als je zo'n streng ziet.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...