zaterdag 17 augustus 2013

En nog maar eens de South Bay....

Er zijn van die patronen waar je niet genoeg van kan krijgen.....  (Ja, Jacobus is er ook een van!)
Daar hoort ook de Southbay bij. Ik blogde er al vaker over, steeds van verschillende garens.Deze van Nelleke wil ik jullie niet onthouden, ze kwam vorige week wat aanvullende bolletjes halen bij de Invicta Colour en koos voor 2 prachtige paarstinten sokkenwol:Geweldig he? De gemeleerde Invicta en de effen sokkenwol maken deze South Bay heel chique. En dat ik een fan was van sokkenwol haken wisten jullie al! Kijk zeker even verder op het blog van Nelleke: Nelleke maakt van alles, want zij is een creatieve duizenpoot! (Ze maakte de grote knoop zelf).

We hebben deze week overigens weer hele mooie kleurtjes Invicta Color binnengekregen en volgende week ook nog een doos met nóg meer kleurtjes sokkenwol, h'mmmmmmmmmm!!


4 opmerkingen:

 1. Leuk Jeanet! Dank voor de complimenten, ik bloos ervan.
  Lieve groet, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Echt mooi! Ik ben net aan mijn 2e southbayshawl begonnen, mijn moeder wou er ook eentje... :) Vraagje: is er ook van die leuk gekleurde sokkenwol in katoen oid? Ik kan niet tegen wol, maar vind al dat kleurverloop zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook de invicta colour in huis gehaald. Wordt deze sjaal gewoon met een enkele draad gehaakt? Er staat op de wikkel met naald 3.
  Ik hoop dat je mijn vraag kunt beantwoorden.

  Groeten thea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kleuren zijn prachtig van deze invicta colours, weet je ook welk kleurnummer dit is? Vind het altijd zo moeilijk kiezen als je zo'n streng ziet.

  BeantwoordenVerwijderen