Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 30 augustus 2013

Neon

Het is niet mijn week.... :-(
Soms heb je dat. Sinds gisteren ben ik snip-snip-snotverkouden - dat kan er ook nog wel bij. Ware ik een man geweest, dan lag ik nu op mijn bed, steunend en kreunend, met een vers vitamine-sapje op het nachtkastje. Maar nee, deze vrouw vermant zich (whoehaaaa - wie heeft dat woord bedacht!!!) want tenslotte is verkouden nog niet ziek. Met een paracetamol gaat het best, en met de gedachte dat niemand dat werk beter kan doen dan ik ploeter ik de dag door. Ik roep dat het wel gaat (manlief en kinderen nemen dat graag aan) en voel me de zieligste persoon op aarde. Hoe complex kun je zijn...

Ondertussen heb ik al de nodige blunders begaan, bestellingen verwisseld, en de sokkenwol voor de Zeeuwse sokken is er ook nog niet. Het is maar relatieve rampspoed - en het is toch nog geen weer voor sokken! (en oprechte excuses voor wie op het sokkenpakketje wacht, het is buiten mijn hand)

Tijd voor wat vrolijkheid! Deze leuke mandjes in neonkleurtjes zijn helemaal hip:

crochet basket

Ik vond ze via dit blog uit Zuid Afrika Things Dee Loves. Vind je dit iets te heftig? Alleen een neon-randje bij een neutrale kleur kan natuurlijk ook:


Deze vond ik hier.
Ik blogde al vaker over mandjes, een link naar een beschijving vind je o.a. hier.

Zo'n mooi accent van neon kwam ik ook tegen bij deze prachtige deken van Piece of a Cookie

Granny square blanket with neon pink

En van deze geweldige sjaal wordt je vanzelf vrolijk! Gevonden bij Vinexgeluk (zonder patroon maar als inspiratie!)
12 opmerkingen:

 1. Zorg even goed voor jezelf als voor je familie en klanten! En neem zo nu en dan toch maar even tijd voor jezelf.
  Je hebt wel weer heel vrolijke inspiratie voor ons opgezocht. Leuk!

  Beterschap toegewenst en sterkte vandaag.

  lieve groet,
  Betsy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Jeanet je lichaam en geest geven voldoende signalen om je te laten weten dat het anders moet, je pleegt roofbouw op jezelf.

  Ook jou dag heeft maar 24 uur, ik wens je veel wijsheid en inzicht toe.

  Liefs Jann

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Jeanet,

  Volgens mij ben je hard aan echte vakantie toe, neem eens een paar dagen voor jezelf en je zult zien dat je dan weer helemaal de oude wordt. Beterschap voor nu.

  Groetjes
  Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel knal hoor die kleuren. Vind het prachtig maar niet mijn huis;-) Ik zou vanavond maar eens heel vroeg onder de wol kruipen... en kippensoep eten, dat helpt. Als ik in de buurt zou wonen kwam ik je een pannetje brengen.....

  Beterschap en wees ook eens lief voor jezelf...

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Mooi hoor, zo'n neon randje langs grijs of taupe.... Moet ik toch ook eens gebruiken in een projectje... Net als zoveel leuke kleurideeen....
  Veel sterkte met je verkoudheid, laat je vanavond maar een beetje vertroetelen (wel even bestellen bij man en kinderen, anders kun je lang wachten...)

  Beterschap,

  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wist niet dat jij zo hard kon hoesten, dat die bacilletjes helemaal van Zeeland naar Limburg vlogen, om mij hier aan te steken.
  Ik ben ook geveld. Heb vandaag gelukkig vrij en doe het heerlijk rustig aan in een wintertrui, dat weer wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wens je veel beterschap. Ondanks alles kun je nog wel goed denken. Ik vind het een hele goeie, Je vermant je, inderdaad net of dat die mannen zo flink zijn maar niet heus.
  Let wel goed op jezelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beterschap Jeanet! Misschien moet je Ali wat vaker je blog laten lezen, dan begrijpt hij je volgende keer beter ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt niet goed, verzorg je zelf, van harte beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ondanks je je zo rot voelt heb je wel ongelofelijke vrolijke inspiratie voor ons vandaag!
  Beterschap en zorg goed voor jezelf!
  Het is nu lekker weekend, dus doe rustig aan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oh ships het is nog maar vrijdag...
   sorry, nog 1 dagje doorbijten!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...