Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 12 augustus 2013

Vrolijke baby-vestjes

Vandaag kreeg ik in mijn overvolle mailbox een vraag naar een gehaakt babyvestje, na wat zoekwerk vond ik deze die ik graag met iedereen wil delen:


Is het geen dropje?


Je kunt het patroon vinden op het leuke blog van Vicarno's mama (Engels en Nederlands). Gemaakt met een wat dikkere katoen, maar als je goed kijkt kun je het patroon ook wel aanpassen met fijner garen. (Handig is het als je een maat-vestje of truitje hebt om te maten) De mouwtjes zijn makkelijk te verlengen.

Noot van de ontwerpster: patroontje is geschikt voor de Miami/Softfun (verkrijgbaar in onze winkel).

7 opmerkingen:

 1. Scheepjeswol Softfun of Miami van Annell geven een identieke stekenproef, dus zijn hier perfecte garens voor. Volgens mij heb je beide in je winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk is ie hey ! ik had em ook al gelinkt, super !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo eenvoudig en daardoor juist zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love, love, love this little cardigan!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk in die multikleurtjes
  en dan ook nog in die verslavend leuke steek....
  Wordt weer een toppertje:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schattig vestje.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...