Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 3 augustus 2013

Zomer

Wat een zomer!!!

Gelukkig wel ietsjes afgekoeld (zodat je je haak- en breiwerk weer vast kunt pakken en er niet mee samensmelt), maar weer die heerlijke zon. Deze zomerkol past prima bij dit weer:Het patroon is van Sascha, en is gemaakt van 4 kleurtjes catania-katoen. Te maken in jouw favoriete kleuren.  Deze Lovely Lace Cowl is gehaakt op naald 6, voor extra luchtig effect.

Je kunt het patroon bestellen via Etsy of Ravelry en natuurlijk ook bij ons. En als je helemaal van kleurrijk houdt (of veel restjes hebt) foto van Ravelry.
3 opmerkingen:

 1. Heerlijk zonnige kol en wat heb je toch een prachtige dochter!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk dat dit weer zo'n toppertje wordt!
  Hij is echt leuk.
  Voor in de zomer als het net iets frisser is maar ook in de winter
  als 'binnen col'
  Ik wordt er in ieder geval vrolijk van :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...