Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 14 augustus 2013

Romantisch kussen

Dit blog gaat vooral over haken en breien. Dat neemt niet weg dat ik natuurlijk nog veeeel meer dingen leuk vind (o jongens, waar vind ik die zak met tijd??), lapjes en stofjes mogen mij ook altijd bekoren. En combinaties van verschillende handwerken al helemaal!De combinatie van haakwerk en stofjes vind ik supermooi! Ik vond ze op dit Tjechische blog: Happy Little Woman. Je vind er geen patroontjes, maar wel heel veel inspiratie! En zoek je nog motieven of patronen voor gehaakte vierkantjes? Kijk dan eens op Lindevrouwsweb!

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuk dat bovenste kussen, gaat ook op mijn hele lange "dit wil ik ooit nog eens maken lijstje"

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, leuk, leuk, vooral die onderste!! Combinatie met stofjes en haken, super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een talent heeft die dame. Ik heb de hele blog bekeken.
  Bedankt voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig blog heb jij! Naast dat ik kaarten maak, pak ik ook graag een bolletje katoen en een haaknaald. Heb met veel plezier rondgekeken.

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi. Wat leuk om haakwerk te combineren met stof. De kussens zien er fantastisch uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk idee dit zeg! Die ga ik onthouden!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...