Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zondag 18 augustus 2013

Zonnebloemen

Het is er weer tijd voor: Zonnebloemen!

Op de site van In-haken vind je een heel leuk idee met gehaakte zonnebloemen:
Je kunt de patroontjes ontvangen door je in te schrijven voor de Nieuwsbrief van Inhaken. Je krijg de nieuwsbrief met de patroontjes dan in je mailbox. Je kunt hele leuke ideeën vinden op het blog, maar ook op de website. En ik heb zelf nog het tijdschrift Inhaken op de Zomer besteld, waar ik goede recensies over heb gelezen.


Hou je van haken en brocante? Dan is het de moeite waard om deze site in de gaten te houden!

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...