Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

donderdag 29 augustus 2013

Jip de uil

Hij bestaat al een tijdje, maar nog zeker de moeite waard om 'm (nog) een keer te maken: Jip de Uil. Je kunt een uitgebreid, Nederlands èn gratis patroon van deze grappige uil hier op Ravelry vinden, of via de site van WoolyToons.


Voor Ravelry heb je een account nodig, kost niets en je krijgt toegang tot een netwerk van duizenden patronen en ideeën!


9 opmerkingen:

 1. Wat een schatje denk zeker dat ik deze een keer ga maken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super schattig! Ik hoefde btw niet lid te worden en kon hem gewoon downloaden. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die is leukkkkkkkkkkkkk; heb mijn uiltje nog steeds niet af, toch weer eens aan beginnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is toch echt een schatje. Ik heb hem nu maar eens gedownload. Dank je voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind alleen maar de engelse versie

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...