Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 2 augustus 2013

Kleerhangertjes

Het blijft toch een lief cadeautje: een omgehaakte kleerhanger. Deze zien en mooi kleurig uit:


Ik vond ze op het duitstalige blog Kardiomuffelchenhier en hier. Vooral het 2e deel heeft wel een handige tip voor het maken van de streepjes zonder dat je al die draadjes hoeft te wisselen of af te werken.En verder kun je je fantasie helemaal los laten gaan!

Ik maakt zelf vorig jaar deze kleerhanger.


2 opmerkingen:

  1. Ze blijven prachtig, die kleerhangers! Helaas zijn die mooie houten hier nog zelden te vinden om zo te versieren! Enkel nog op rommelmarkten :( en bij jullie?
    kga van de week de simply breien halen om je artikel te lezen!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk hoor! Ik heb er nog verschillende, die door mijn oma omhaakt zijn. En ze zijn erg handig bij 'gladde' weefsels, ze glijden er nauwelijks af.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...