Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 29 augustus 2013

Granny-tas

Al vaak heb ik geblog over het Afrikaanse bloem-motief. Wat een mogelijkheden zijn er toch met dit zeshoekje! Deze leuke tas is gemaakt door Sonja en ik vind 'm zo leuk!


De tas is gehaakt van verschillende kleuren Catania katoen, met een basiskleur als eindronde.


De tas is gevoerd en heb je al eens goed naar de hengsels gekeken? Deze zijn door Sonja zelf gemaakt met houten en koperen kralen en speciale clipjes (verkrijgbaar bij hobby- of kralenzaken). De kleuren komen prachtig overeen met de kleuren in de tas en maken 'm bijzonder!

Inspiratie voor deze tas vond Sonja op het blog van The Royal Sisters.

Granny Hexagon Bag...

Je vind een goede Nederlandse beschrijving van een Afrikaanse bloem bij Karin aan de Haak:5 opmerkingen:

 1. Hij is prachtig, met dat kralen hengsel, helemaal af!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige tas, ik overweeg om hem ook te maken, nog kleurtjes zoeken, handvaten heb ik al :)
  Bedankt voor de tip!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Me encanta el bolso. Las asas son perfectas.
  Gracias por compartir.
  Un besiño.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een mooie tas(sen), echt leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...