Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 30 augustus 2013

Muisjes!

Anderhalf jaar geleden blogde ik er al eens over deze muisjes en ik wil ze graag nog eens laten zien:

CROCHET Rainbow Mouse Pattern

Deze super leuke muizen komen van de site van Planet Penny. Zo gaaf in die verschillende regenboogkleuren! Je kunt het patroontje bestellen via Etsy (het patroon is Engels).

Hou je meer van breien? Geen nood! Sinds kort is het patroontje ook in een brei-versie verkrijgbaar!
Het gebreide patroontje bestel je hier!


En er is ook een mini-versie van de gehaakte muis! 

8 opmerkingen:

 1. Vorige keer ook gezien, zo vreselijk leuk! Heb maanden de foto als screensaver gehad. Vooral kinderen vinden dat prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OLÁ JEANET,AMEI OS SEUS RATINHOS,QUE TAL NOS ENSINAR A FAZER??BOM SABADO AMIGA.VALÉRIA.(BRASIL).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Olà Valéria, if I may answer to your question: The mice used in counting lessons at preschool / kindergarten can be found here:
   http://blij-dat-ik-brei.blogspot.nl/search/label/telmuizen.
   They are stuffed with a different amount of marbles per pair, so they have different weights as well. Fiona Oosthoek worked out the pattern, so please be so kind and mention her in your credits / on your blog.
   Bom sabado, Jo

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O, ik blijf deze muizen echt geweldig vinden!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...