Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 15 augustus 2013

Cadeautjes

Zoals ik al in vorige logje liet zien: verschillende materialen en technieken combineren levert hele mooie dingen op. En dat iets moois niet groot hoeft te zijn, bewijzen deze lieve cadeau-labeltjes;


Dat gehaakte randje maakt 't toch helemaal af? Ik vond deze via Etsy, daar zijn ze niet meer verkrijgbaar - maar het gaat om het idee.

En ik vond ook nog een link naar heeeeel veel vierkantjes zoals ze bij het kussen zijn gebruikt (een beetje opengewerkt) op een Frans blog. Met haakschema's dus goed te volgen. Maar ik moet je waarschuwen: het zijn er zooooo veel, je doet geen oog meer dicht vanavond :-)

Vierkant Roze Ster

7 opmerkingen:

 1. Wat een super schattig idee, die kleine labeltjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lieve labeltjes. Inderdaad klein maar fijn.

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super mooi blog met al die patronen. Weet je, we komen op deze manier nooit meer aan haken toe. In al dat bekijken van die blogs gaat uren zitten.
  En het hoofd komt steeds voller met ideeën.
  Groeten van Corrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke labeltjes....
  simpel maar dat kantje maakt het helemaal af!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bladwijzer gemaakt voor dat Blog. Corrie heeft gelijk, soms zit ik zo lang te bladeren op Pinterest of Ravelry dat ik aan haken helemaal niet toekom!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...