Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 1 augustus 2013

Kussen

Het is niet vroeg meer, maar kan nog net vandaag. Het is niet echt weer om lang achter de computer te zitten! Genieten jullie ook zo van deze zomer? Ik wel hoor!
Ja, ik weet het - het is hier ook warm. Maar dat is toch heerlijk? Die lange avonden buiten, elke dag die deur wijd open, wasjes die in no-time droog zijn. Een nachtelijk buitje op zijn tijd, buiten eten, van mij mag het duren tot oktober! (Da's zakelijk gezien niet handig, want ik moet natuurlijk weer wol voor kollen, mutsen, dikke truien en wanten verkopen - maar gelukkig heb ik er helemaal niets over te zeggen).


Met dit warme weer pak je niet zoveel volume op je schoot. Een klein projectje tussendoor is met 30 graden soms iets fijner. Dit geweldige kussen in vrolijke kleurtjes zag ik bij Scraponique. Vrolijke kleuren en een leuke combinatie met de stofjes! Je moet zeker eens een kijkje nemen op dit veelzijdige creatieve blog.Zoek je ook een dergelijk motiefje (niet helemaal hetzelfde)? Kijk dan eens bij Lucy van Attic 24. In het engels, maar met heel veel foto's!

IMG_1865

En ls je loopt te puffen - niet vergeten te genieten, he?5 opmerkingen:

 1. Ha,ha,ha....mooi je kussen en ik klaag niet hoor,beter als het voorjaar wat we hebben gehad denk ik dan...bovendien hebben we vorig jaar amper s'avonds buiten kunnen zitten omdat het dan gewoon te fris was en ja het is warm op het heetst van de dag en nee ik ben geen zonnebader maar geniet er toch van in de schaduw en mijn tempo of wat dan ook pas ik er gewoon op aan en wat blijft liggen komt vanzelf wel weer als het weer slechter weer gaat worden....gewoon genieten zoveel als het kan! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dat kussen, een schitterend idee, dat ga ik zeker uitproberen. En de warmte tja nee klagen gaan we niet alhoewel het vandaag toch even wat moeilijk was, ik kan ook de tuin niet in daar is het echt te heet, maar nu op dit uur is het perfect natuurlijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Jeanet,
  ik ben blij te lezen dat je ook zo geniet van de warmte! Heerlijk, naar buiten gaan zonder jas of vest mee te nemen. Nu lekker alles open.
  Je kussen is weer een goed idee. Vooral als je met katoen werkt, bij mij gaat dat met dit weer beter dan met wol :-).
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als ik vanmiddag loop te puffen op mijn werk zal ik aan proberen te genieten! kwestie van omdenken....
  Dank je voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I really like what you made so pretty x

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...