Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 5 augustus 2013

Einde...?

Vandaag genoten we weer (!!) van het strand. Nadat ik vanmorgen nog van alles en nog wat klaar moest maken en regelen, namen we het er vanmiddag van. We togen weer met "The Extended Family" (broer, zus, kids van ons en anderen) naar Vrouwenpolder om daar nog een keer te genieten van de kust. Zou het de laatste keer zijn van het jaar??? Het lijkt er toch echt op....


Als je thuiskomt en het halve Noordzeestrand ligt in de tuin (of in de bijkeuken, douche, WC en eigenlijk overal.....), de wasmachine weer vol met badlakens zit, het eerste gerommel van het naderende onweer er aankomt, word ik haast een beetje weemoedig....


Volgende week beginnen de basisscholen al weer, de trainingen, sportclubs, dan is het een stuk ingewikkelder om met zijn allen op stap te gaan. Maar misschien nog ergens een gaatje, in de avond?


Vanmiddag nog even extra met mijn voeten in het zand gekroeld.... het was heerlijk!


We nemen misschien afscheid van het strand, maar nog niet van de zomer hoor! Even een kleine adempauze misschien?

Aan het eind nog een klein handwerkideetje, gevonden op het blog van Corrie Als ik thuis ben:



 

Je vindt de beschrijving op het blog van Corrie, hier. Een heerlijk blog vol met leuke ideeën!


3 opmerkingen:

  1. Leuk, zo heerlijk vakantie en genieten op het strand, ik zou zo met je meekomen :) het ziet er daar gezellig uit! En het zand en de was moet je er dan maar bijnemen :)
    Leuk zakje heb je gemaakt, had het ook al ontdekt bij Corrie.
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee, de zomer is zeker nog niet voorbij! Maar wat was het heerlijk de afgelopen weken. Echt genieten, zelfs als je gewoon aan het werk moet. Lekker buiten zitten 's avonds is ook een feest en met een haakwerkje er bij is het helemaal top. Leuke weblog van Corrie he? Ik volg haar ook al een tijdje.
    Hopelijk is de chaos die je in je volgende berichtje beschrijft weer een beetje aan kant....

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik keek net op mijn blog en was heel verbaasd dat ik er zoveel volgers bij had. Maar nu snap ik het. Leuk dat je mij linkte.
    Wij genieten nog een paar dagen van Italië met temperaturen van rond 33 graden. Voor mij wel een beetje te warm.

    Groeten van Corrie.

    BeantwoordenVerwijderen