Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 27 augustus 2013

Daisy

Allereerst iedereen bedankt voor alle lieve reacties, mailtjes en schouderklopjes. Ik kan er weer tegen :-)

Een tijd geleden kreeg ik foto's van het prachtige baby-dekentje van Annemiek:


Ze haakte het naar aanleiding van het logje dat ik eerder schreef: Daisy-deken, je vindt daar ook de links naar het patroon terug.


Wat een lieve kleuren-combinatie! Het dekentje werd 60 x 80 groot.


Als je een leuk basis-vierkantje hebt kun je zelf mooie kleuren kiezen. Je kunt het vak katoen, wol, sokkenwol of acryl haken, afhankelijk van je voorkeur en je budget.


Deze week verwacht ik weer heeeel veel kleurtjes baby-acryl - waar ga ik het allemaal laten?

10 opmerkingen:

  1. Fijn, dat het weer beter gaat!
    Het dekentje blijft mooie, wat voor kleuren combinatie je ook gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig dekentje! Ik wil binnenkort een babydekentje maken voor een zwangere vriendin. Ik had de witte van deze site op het oog, maar ga nu toch twijfelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtig dekentje , bedankt dat je het zo met linken beschreef.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk dat je mijn foto's hebt geplaatst, Jeanet! Dankjewel daarvoor :) en alle anderen ook bedankt voor de complimenten!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat een prachtdekentjes......... leuk idee als kraamcadeautje....zou het ook van een catania/limone/rio oid kunnen denk je.....

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ik vind het prachtig gemaakt en zeker voor een kraamcadeautjes

    BeantwoordenVerwijderen
  7. allemensen Jeanet, steeds als ik denk te weten wat mijn volgende project gaat worden zie ik bij jou weer iets wat ik nóg leuker vind. Alleen jouw blog houd me de rest van mijn leven al van de straat.
    Wat een plaatje dit dekentje! Gaat ook op mijn verlanglijstje.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Jeanet,ik wilde wat gaan haken om de schaarse vrije uurtjes wat op te vullen,kwam op jou blog uit en ik zit nu alleen nog maar te kwijlen!!Zoveel moois en geweldige stukken om te lezen!Ik kom uit een riviervissersfamilie alles over de visserij vindt ik geweldig daarom vindt ik jou blog super!! Maar mijn eerste project ben ik gestart nl. granny`s haken van restjes wol van mijn moeder.Je geeft een duidelijke uitleg en goede foto`s erbij.Elke dag weer even kijken en vooral kwijlen en nieuwe dingen op mijn verlanglijstje zetten! Bedankt alvast,en als ik wol wil bestellen kan ik dat mailen begreep ik. Tot snel.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een prachtig dekentje en als je dan nog leuke babykleurtjes neemt wordt het helemaal top!
    Bedankt voor de tip alweer!
    Grtjes, rita.
    Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe wol :)

    BeantwoordenVerwijderen