Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 22 maart 2018

Frisse start.........

Het "nieuwe jaar" begon lekker fris. Toen ik gisteren opstond wou ik in alle vroegte even douchen. Helaas wou het water maar niet warm worden en langzaam drong het tot mij door dat de verwarming het ook niet deed..... nu heb ik best een isolerend laagje - maar na verloop van tijd kreeg zelfs ik het koud. Ietwat ongeduldig rukte ik aan de doucheslang - krak - de kop had ik in mijn handen. De waterslang zat echter nog vast aan de houder en een harde, ijskoude straal spoot tegen het plafond. Verbijsterd stond ik te kijken - het water spoot uiteraard overal. Het duurde even voor ik besefte dat ik beter de kraan dicht kon doen (het was nog vroeg, he?). Dáár werd ik wakker van!
De storing in de verwarming bleek gelukkig eenvoudig te verhelpen maar het duurde uiteraard nog een hele tijd voor het huis weer een beetje op temperatuur was.

Ach, als de dag dan zo begint dan pruttelt het vaak zo door met allerlei akkefietjes. Helaas lukte het met die nachtrust ook niet zo, want dochterlief besloot flauw te vallen in de badkamer vannacht. Een kwaaltje dat met regelmaat terugkomt - vrij onschuldig maar niet helemaal als je met je hoofd tegen de muur stort. Een bult als een ei, bloed uit de tong en neus, blauwe plekken en een flinke koppijn hield ze er aan over. En wij de schrik... dag 2 van ons nieuwe jaar kon ook beter.

Vandaag ben ik begonnen met de winkel Ali-proof te maken (zaterdag ben ik zelf er niet, Ali neemt de honneurs waar). Dat betekent dat ik wel wat dingen van extra prijs-etiketjes moet voorzien (want ik weet heel veel uit mijn hoofd maar manlief ziet het verschil amper tussen katoen en wol 😉 - ieder zijn vak he?).


En deze prachtige tas heeft nu een fijn plekje gekregen op tafel. De Zeeuwse Tas van Christel logeert nu een poosje bij ons, je bent van harte uitgenodigd om 'm van dichtbij te komen bekijken! Het pakket is nog steeds te bestellen en natuurlijk nemen we ook pakketten mee naar de Knit & Knot.




Ik denk dat ik vanavond maar eens vroeg de koffer opzoek.....







4 opmerkingen:

  1. Veel plezier op de Knit en Knot Jeanet en slaap lekker.
    Groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beterschap voor je dochter toegewenst! Hopelijk was dit het voor de rest van het nieuwe jaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hopelijk heeft iedereen nu een goeie nacht gehad en begon de dag op een normale wijze.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh jee, da's pech van de verwarming en de natte koude douche... Maar dat van je dochter is helemaal niet fijn! Schrikken zeg, beterschap voor haar.

    BeantwoordenVerwijderen