Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 21 juli 2017

Mozaiek

Nu is de vakantie-periode écht begonnen geloof ik...
De wegen Zeeland in liepen vandaag aardig vol en de wegen de andere kant op ook 😀. Vanaf deze weken is de bevolking op ons eiland minstens verdubbeld en dat kun je op de toeristische plaatsen (en in de supermarkten) goed merken. Ondanks dat hier het werk gewoon doorgaat krijgen we vanzelf iets mee van de vrolijke vakantiestemming. Het gaat allemaal wat relaxter, tijd is allemaal wat minder belangrijk en ik ontmoet steeds meer trouwe bloglezers die even langswippen nu ze "in de buurt" zijn. Oei - da's een rekbaar begrip hoor, want even omrijden van 60 km is nog al wat...

Ik ben wel erg blij dat het wat is afgekoeld. Ik durf nu het woord "wol" weer hardop uit te spreken in het bijzijn van anderen 😁. Het zal de leeftijd wel zijn maar wat heb ik het warm gehad de afgelopen dagen. Ik wist niet dat ik zo veel zweten kon. Ondertussen druppelen winterwolletjes hier binnen en het is weer zoeken naar een plekje. En er komt nog zoveel leuks...

Nya Mosaic Blanket - FREE crochet pattern by www.lillabjorncrochet.com

Vandaag link ik naar dit prachtige dekentje van LillabjörnCrochet, het lijkt net een mozaiek!
Dit dekentje is gehaakt met acryl maar je kunt natuurlijk ook voor ander garen kiezen. De techniek om dit dekentje te haken wordt uitgebreid uitgelegd op het blog. Het is beschreven in het Engels maar er staan heel veel verduidelijkende foto's bij.


Ik ga gauw het atelier nog even aan kant slepen, want morgen komt Plonie de Ply Split Braiding -techniek demonstreren. Kom je ook even kijken? Vanaf half 2 is iedereen van harte welkom!



5 opmerkingen:

  1. Nou Jeanet, hier hetzelfde met die warmte, ik dacht dat ik er in blééf.......ik kon het woord warmte niet meer hóren..........enfin, wat je zegt, zal de leeftijd wel zijn ofzo. En ik ben ook DOL op WOL;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We hadden eergisteren een keileuke dag in Zeeland. Het wordt zo stilaan onze jaarlijkse uitstap. Ons bezoek in "het breiwinkeltje" was weer super gezellig!
    Bedankt Jeanet, prettige vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het wwas leuk om jullie weer te zien! Voorlopig kun je weer vooruit :-)
      Hartelijke groet!

      Verwijderen