Welkom op dit blog!

Hallo breisters en haaksters,

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn hobby is breien en haken. Voor ons handwerkwinkeltje kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Soms blog ik ook nog een beetje over Arnemuiden.

Ik verwijs in mijn blog soms naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik natuurlijk wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag-vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op donderdagmiddag ben ik vrij (de winkel is dan wel open, maar ik ben er zelf niet).

Veel plezier op dit blog!
**************************************************

De openingstijden voor de Feestdagen:


Op zaterdag 24 december zijn wij gesloten. (Tenslotte is is iedereen bezig met boodschappen doen - dan doen wij dat ook).

Dinsdag t/m vrijdag 27 t/m 30 december zijn wij geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur (let op, dat is dus wat later dan normaal!)

Op zaterdag 31 december zijn we gesloten.

Uiteraard staan we vanaf dinsdag 3 januari weer op de gebruikelijke openingstijden voor jullie klaar.


dinsdag 21 mei 2013

Rupsje

Hiep hoi, het regent.....! Weer. Het sombert buiten en niemand laat zich vanmorgen zien. Het legt mijn tempo ook helemaal plat vandaag. Ik kijk wat naar buiten, maar er komt weinig uit mijn handen.

In de moestuin hoopt het werk zich ondertussen aardig op, maar er is geen beginnen aan in onze Zeeuwse klei. Het lijkt wel een moeras en de grond sopt onder je voeten. Dus dromen we van aarbeienoogsten die nog gaan komen - ooit!

Deze vriendjes zien we natuurlijk iets minder graag in onze tuin, maar erg leuk om te maken:Het patroontje kun je vinden in het boekje "75 vogels, bijen en vlinders", maar kun je ook wel zonder patroon maken als je goed kijkt. 4 opmerkingen:

  1. very pretty creature. this spring, it is in our colorful books we find joy and a little heat. thank you for all these beautiful works.
    I also have clay in my garden, and it is almost a swimming pool

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...