Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 1 april 2017

Spring is in the air

Wat was het lente deze week! Het groen is al zo zichtbaar om ons heen, je kon het bijna zien groeien.
Vandaag konden we weer genieten van het andere gezicht van de lente, hoewel het hier de hele dag toch heerlijk weer bleef maar niet meer zo warm. De bijkeuken ligt hier vol met zomer- en winterjassen, schoenen en slippers voor alle jaargetijden. Ik stel me er maar op in dat dat nog wel een paar weken zo blijft.

Maar de Lente is er, onomkeerbaar. Daarom een patroontje dat bij het voorjaar hoort:


Dit gratis patroontje van deze lieve schaapjes-pannenlappen kun je vinden bij Drops. Gebruik voor pannenlappen 100% katoen, wel zo veilig! 
En heb je de smaak te pakken, dan maak je deze er nog bij!

Free Pattern

Dit patroontje vind je hier.
Natuurlijk kun je de inbreimotiefjes ook voor andere projecten gebruiken.

Wil je het helemaal in stijl houden? Dan ga je voor deze lente-sokken:

Free Pattern  Free Pattern

De patronen vind je hier en hier.
Kies voor de sokken uiteraard sokkenwol. 

Fijne zondag!

4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...