Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

vrijdag 21 april 2017

Mandala's

Gisterenavond hadden wij weer onze twee-wekelijkse brei- en haakclub. Het is altijd een gezellige boel, er wordt - naast gebreid en gehaakt - ook veel gelachen. Uiteraard inspireren en helpen we elkaar en brengen we elkaar op nieuwe ideeën.
Zo haakte Cathérine deze veelkleurige mandala's:


Het patroon komt van Arne & Carlos (veelzijdig, deze mannen!) en is hier gratis in het Nederlands te vinden. Je maakt er bijvoorbeeld een vrolijk (tuin-)kussen van.
De mandala's worden gehaakt van Catania. Deze katoen verkopen wij al zolang we onze winkel hier hebben. Van alle katoentjes vind ik dit de beste, erg geschikt voor dit soort projecten, amigurumi's, pannelappen en nog veeeeel meer. Het is verkrijgbaar in zo'n 90 verschillende kleuren.


Heb je de smaak te pakken? Dan haak je er gewoon nóg eentje! Dit patroon vind je hier.

foto van Schachenmayr-NL.

Voor de volgende brei- en haakavond geldt: deze is op WOENSDAG 3 MEI (dit in verband met Dodenherdenking op 4 mei), Je bent van harte welkom vanaf ca. half 8!2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...