Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee├źn en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien ├ęn haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 26 april 2017

Oranje Boven!

Morgen houdt Nederland een feestje want de koning wordt 50. Goed bouwjaar, 1967 ­čśÇ!
Hier in Arnemuiden heeft de actieve Oranjevereniging een druk programma in elkaar gezet en het wordt zeker gezellig. Even duimen dat het droog blijft. Koud wordt het echter zeker wel dus een lekkere sjaal of omslagdoek kan zeker geen kwaad. Voor morgen haak je deze niet meer af maar volgend jaar weer een feestje!


Het patroon is Victoria van Berniolie. Het Nederlandse patroon is te koop via  Ravelry of via Etsy.
Deze versie is gehaakt met 7 bollen Cotton 8 van Scheepjes maar er zijn veel garens waarmee dit prachtige patroon gehaakt kan worden.

De leden van de Oranjevereniging waren er al heel vroeg bij vanmorgen.

Wij zijn morgen op Koningsdag gesloten!
1 opmerking:

  1. Inderdaad, een erg goed bouwjaar. Ik dacht vroeger wel met hem te zullen trouwen, omdat we ongeveer even oud zijn. Dat dachten mijn vriendinnetjes van de kleuterschool ook ;-). Prachtig patroon, vooral de rand. Dankjewel voor alle inspiratie die je altijd maar weet te vinden!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...