Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 29 april 2017

Nieuwe voorraad

Zoals beloofd: een foto van wat overgebleven is van de unicat.


Het liep toch een beetje storm vandaag....
Er is al weer een flinke lading besteld zodat er ook weer genoeg keuze is op ons Brei- en Haakfestival.
Mocht hier wat voor je bij zitten, dan mag je altijd mailen om te bestellen


Nog 2 ideetjes voor de brei-liefhebbers. 

100Farbspiele Groovy aus Tiefsee:
Groovy in de kleur Diepzee

Fertig, Tuch "Heaven & Space" Anleitung von Martina Brehm Wolle: "Wasserspiele" von 100Farbspiele, 750 m, 4fädig NS: 3,5 Größe: ca. 2,30 x 0,50m für 45 € herzugeben.   Bereits vergeben <3:

Heaven and Space van Martina Behm in de kleur Waterspel.1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...