Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 13 april 2017

Boekenwurm

Allereerst bedankt voor de lieve berichtjes die ik gisteren kreeg. Ik kreeg ook nog een aantal persoonlijke mailtjes. Uiteraard ligt de situatie vaak wat gecompliceerder dan een blogbericht doet vermoeden, zo simpel als "begin een webshop" ligt het niet. Die komt er overigens wel!
Afijn, wij tobben nog wat verder maar bloggen doe ik ook nog. Ik ben nog steeds naief genoeg om te denken dat het gewaardeerd wordt en dat er bestellingen en klanten zullen volgen 😁.

Vroeger (o, toen ik jong was en tijd had 😋- lang geleden) was ik een echte boekenwurm. ik las alles wat los en vast zat. Overal, altijd. Tot het etiket van de pot pindakaas. Helemaal van de wereld was ik als ik verdiept was in een stapel letters. Uiteraard bestond de verleiding van telefoon en computer nog niet - tenslotte was het een andere eeuw. De zwartwit TV had 2 zenders, die hoogstens af en toe op zaterdagmiddag  "Stuif es in" of  "ren je Rot" liet zien. Dus dook ik in de boeken, de Donald Duck en de Eppo en later in mijn vaders boekenkast. Las ik op mijn 12e de vertaling van Jane Eyre en Woeste Hoogten/Wuthering Heights want de schoolbieb had ik al "uit".

20 Cool Home Library Design Ideas 15 Fabulous Home Library Room ...

(Miriam en ik dromen nog wel eens van een huis met een bibliotheek, Met een laddertje..)

Bishop Allen Home Tour on Design*Sponge:

Haha, tijden veranderen. Er is niet zoveel tijd meer om te lezen, maar zo af en toe verlies ik me nog wel eens in een goed boek. Deze Boekenwurm is een prima bladwijzer! Leuk om als cadeautje (met een boek?) weg te geven!


Het gratis Engelse patroontje vind je hier.

Kijk zeker even verder op deze website, want je vindt er nog veel meer leuke boekenlegger! Hier vind je ze allemaal op een rijtje.

April's Baby: Giraffe Bookmark Amigurumi Crochet Pattern
9 opmerkingen:

 1. Ik lees ook altijd je blog met veel plezier. maar daar kun je niet van bestaan. Wij wonen in Friesland dus gewoon niet handig voor mij om bij jou te kopen. En ook wil ik dat de wolwinkels bij ons in de buurt blijven bestaan. Heb een leuke favorite. Denk net zo leuk als jouw winkel met net zo"n leuke vrouw erin.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook een droom van mij, een huis vol boeken.....de boekenwurm is super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Jeanet, een paar keer al geprobeerd een reactie via dit blog te versturen. Ik hoop nu goed!. Ik geniet elke dag van je blog net als zovelen. Boekenwurm: heel herkenbaar en menigeen zal zich er in kunnen herkennen. Soms bestel ik via de mail een mooi garen bij je, als mijn financieel plaatje het toelaat. En geniet er vervolgens van. Weet je gewaardeerd!. Hartelijke groet, Rina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben gek op je blog, lees 'm dagelijks, ook op vakantie😉

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke boekenlegger patronen.
  Dank je wel voor het delen.
  Ik ga er zeker een paar maken!

  Groetjes, Marieke Schellekens

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke boekenlegger patronen.
  Dank je wel voor het delen.
  Ik ga er zeker een paar maken!

  Groetjes, Marieke Schellekens

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...