Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 21 april 2017

Warme voeten

Sokken breien blijft razend populair. En wees nu eerlijk, de wolletjes zijn ook onweerstaanbaar. Met de huidige verfprocessen kan er van alles op de wol geprint worden.
Deze wolletjes heb ik ook nog in de kast liggen. Als bolletje zijn ze "wel leuk":

... 670 trekking xxl 671 muster trekking xxl 671 trekking xxl 672 mustertrekking xxl 670 trekking xxl 671 muster trekking xxl 671 trekking xxl ...zitron trekking xxl farbe 673 art nr 08 04 673 lieferzeit 2 4 werktage ...

Als sok zijn ze léuker! Want dan zien ze er namelijk zo uit:
Liever een wat minder kleurig patroontje? Deze is ook leuk (Regia)!

Falls Sie diesen Garn gerne Probefühlen möchten ist hier der ...

De bollen kosten 7,95 per bol (100 gram, 420 meter, ruim genoeg voor sokken tot maat 46).
De voorraad is beperkt hoor 😉.2 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je precies zo'n gaaf streepjes-patroon krijgt Jeanet. Mooie sokken én lekker warm ;p
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig wat een mooie sokkengaren.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...