Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

vrijdag 7 april 2017

Zomers

Nog "even" en dan kunnen we zonder jas naar buiten, op blote voeten in slippers, deuren en ramen open. Dat het nog bere-koud kan zijn vergeten we maar even, we zijn op de goede weg. Ik vind vooral de langere avonden heerlijk. Alsof je meer doet op een dag. Of zou kunnen doen 😀.

Voor die zomerse dagen is dit truitje. Het moet tenslotte nog gebreid worden!Het garen is Era Ora van Adriafil, een 100% Egyptische katoem met een mooi kleurverloop.
Het patroon is verkrijgbaar van maar S t/m XL en je hebt 6 - 7 bollen nodig. (€ 4,25 per bol, 135 meter). Breien op nld 4 mm.
Uiteraard krijg je het patroon bij aankoop van de wol.
Dit zijn de kleurtjes in de kast, en bestellen mag uiteraard altijd! Mail of bel dan even (0118-602300 tijdens openingstijden)


Afbeeldingsresultaat voor adriafil era ora
Zin in de zomer.......! 🌞

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...