Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


vrijdag 31 maart 2017

Eindelijk!

Af en toe druppelde er wel een kleurtje binnen - was ook zó weer weg. Nu heb ik eindelijk (voor zo lang het duurt) álle kleurtjes weer even op voorraad van het populaire Arne & Carlos sokkengaren: pairfect.

Bestellen mag altijd per mail of telefonisch (0118-602300). De filmpjes met uitleg over dit garen vind je hier terug.

3 opmerkingen:

  1. is er ook een patroon van de sokken ergens op uw site?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super mooi, maar komen de kleuren ook nog zo mooi uit bij maat 46?

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...