Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

vrijdag 28 april 2017

Yes!

Yes! Eindelijk weer een flinke doos Unicat binnen, een dag eerder dan aangekondigd. Nieuwe en oude kleuren, voor elk wat wils.
Ik moet vanavond nog wat bestellingen uitzoeken, morgenochtend staat het in de winkel.

Morgenavond laat ik een foto zien van de kleuren die ik dan nog heb, een voordeeltje als je morgen naar de winkel komt: je hebt eerste keus!

Alvast wat inspiratie: Patroon Lost in Time


Deze schitterende sjaal is gemaakt van een bol unicat (900 meter), Je vindt het gratis patroon via Ravelry of direct via Mijo Crochet.
Je vind daar een link naar de Nederlandse vertaling.

Het mooie aan dit patroon is dat je er zoveel verschillende garens voor kan gebruiken, o.a. gewoon katoen:

Foto: Mijo Crochet

Nu aan de slag om alle bestellingen klaar te zetten en de bollen te labelen. Ik ben weer onder de pannen vanavond! 😁4 opmerkingen:

 1. Ik kom morgen zeker een kijkje nemen !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik in de buurt woonde, kwam ik helpen! Ik vind dat je altijd zo hard werkt en dan ook nog elke dag bloggen. Ik heb er zoveel bewondering voor! Madeleine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt hier een prachtige Lost in Time geplaatst in groentinten. Mag ik vragen welke kleur dit is van Unicat? Ik heb al even gegoogled, maar kom deze niet tegen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is de kleur Eucalyptus, nog steeds te bestellen! https://www.blij-dat-ik-brei.nl/a-49907773/unicat/unicat-eucalyptus/

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...