Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 6 april 2017

Seizoen

Het seizoen is begonnen......!
Geen jaargetijde, maar hét seizoen: het komen en gaan van gasten die Zeeland bezoeken en genieten van de zee, wind, strand, leuke stadjes en dorpen en zo. Vanaf 1 april zijn de meeste campings weer open en het mooie weer heeft al veel toeristen naar de provincie gelokt. De Belgen hebben Paasvakantie, de Duitsers hebben altijd vakantie en zo wordt het langzaam weer drukker in ons rustige hoekje van Nederland.

Ik heb al weer seizoensgasten mogen verwelkomen, wat is het leuk om iedereen weer terug te zien! Veel klanten ken ik al goed en we vragen elkaar naar het wel en wee van de afgelopen winter.
Vandaag dus een ideetje waarbij je vanzelf zin krijgt in een flinke strandwandeling op Walcheren!


Het Nederlandstalige patroon van deze vuurtoren kun je kopen bij Christel Krukkert. (ook verkrijgbaar in Engels en Duits)


Vuurtoren 't Hoge Licht - Westkapelle - Vakantie in Zeeland aan de ...


3 opmerkingen:

 1. Ha ha, leuke opmerking dat de Duitsers altijd vakantie hebben, Die indruk hadden wij ook al. Ja, ook wij merken dat het seizoen begonnen is. Fijn weekend en groeten van Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een beetje flauw grapje natuurlijk. Omdat er veel Duitse toeristen uit verschillende deelstaten komen, lijkt dat zo. Bovendien zijn ze van harte welkom!

   Verwijderen
 2. Enne, het liedje van 'My Lighthouse'? (the rendcollective) is hier grote favoriet! Passend bij deze blog dacht ik! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...