Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 24 april 2017

Nog 3

Het zal je niet ontgaan zijn dat hakend Nederland druk bezig is met de Hygge-Cal. We mochten deze prachtige CAL van Kirsten Ballering in het echie zien op onze Meet en Greet in maart.


De kleurencombinatie Rainbow was het meest populair, deze week kwam eindelijk nog een nabestelling binnen. Nu iedereen zijn bestelling heeft ontvangen heb ik nog drie pakketten Rainbow over. Wie het eerst komt.... 😉
Je kunt na aanschaf gelijk aan de slag - je hoeft niet meer op de wekelijkse patronen te wachten want er staan al 10 delen online.
De pakketten kosten 45,00 - verzenden 3,95. Bestellen kan per mail
O ja, en op = op!
2 opmerkingen:

  1. Ik ben er met vier tegelijk bezig. De Rainbow, Pastel, Jewel en Girls Nighy. Stuk voor stuk zijn ze zó mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...