Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

vrijdag 14 april 2017

Fleurig

Meestal heb ik wel wat projectjes op de pennen. Een makkelijke, een moeilijke, een haken en een breien. Stel je voor dat je stil komt te zitten....!
Deze onderzettertjes staan ook nog op mijn verlanglijstje:


Hier word ik vrolijk van! Het is een patroontje dat je terugvindt op het fleurige blog van Atty. Je vind daar een uitgebreide foto-tutorial zodat je ook als pas beginnende haakster prima uit de voeten kan.

Ik word vrolijk van deze zachte, fleurige kleurtjes. Atty maakte gebruik van katoen zoals Catona/Catania in lente kleurtjes en haakte met naald 2,5.


Wil je de onderzetters iets groter? Dan kun je ook een iets dikker garen nemen:


Als ik zo'n tafel vol leg met al die fleurige kleurtjes kan ik niet wachten om te beginnen. 
Dit is Miami, een heerlijk garen van 60% katoen, 40% acryl. 140 meter op een bolletje (€ 3,50) van 50 gram en een van mijn favoriete garens uit mijn winkel.

Patroon en foto's: Atty's


4 opmerkingen:

 1. mwaaahhh! Laat nou niet zien!!! Zoooo verleidelijk en natuurlijk heb ik nog niet genoeg onderzetters....bij iedere ´look´ van de huiskamer/keuken/welke kamer dan ook...passende onderzetters....zal ik toch maar dan?
  Fijne Paasdagen met naar ik hoop een beetje easy-going voor jou!
  groet
  Francisca

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn ze super leuk! Helemaal in de sfeer voor de lente!!
  Fijn paasweekend!

  Groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gezellige kleurtjes
  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...