Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 19 april 2017

Let's get Chunky!

Ongelooflijk, zo koud als het was vandaag! Ik was bijna vergeten dat dat ook kon in april. Het is tijd voor de open haard, sokken, dekentjes en veel WOL.
Dit boekje is net binnen en komt nu eigenlijk goed van pas.


Het magazine staat boordevol van leuke ideeën van hele dikke, natuurlijke garens van Borgo de' Pazzi - Let's get Chunky!
De ontwerpen komen van verschillende Nederlandse ontwerpers. Haken en breien komen beiden aan bod. Je vindt patronen van kussens en andere leuke woonaccessoires maar ook van kollen en sjaals, echt voor elk wat wils. Veel van de genoemde garens hebben we in de winkel.


Grote stappen, gauw thuis. Warm, comfortabel, knus en snel klaar..


Het chunky-magazine kost € 7,50
De patronen zijn beschreven in het Nederlands en Engels.
Van de opbrengst van elk verkocht exemplaar wordt een gedeelte in de vorm van garen geschonken aan organisaies die bijdragen aan het welzijn van eenzame ouderen in Nederlands zoals het initiatief Samen Breien van het Nationaal Ouderenfonds.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...