Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zondag 1 februari 2015

Kleurige strepen

Deze week mocht ik de vrolijke trui van Konny fotograferen, zo een wil ik ook wel :-)


Gehaakt met Stone Washed. Het gratis patroon (en nog andere) kun je vinden op de website van Scheepjeswol (gratis download)  De kleuren bepaal je natuurlijk zelf!


Het garen haakt heerlijk en door de grote hoeveelheid katoen is de trui heerlijk om te dragen. Je vindt alle kleuren hier (soms is een enkele kleur tijdelijk niet leverbaar).


Liever geen trui? Het zigzag-patroon is ook heel geschikt voor een dekentje of kussen.

3 opmerkingen:

 1. Stone Washed garen vind ik eveneens heel leuk om mee te haken. Heb hiermee een poncho ( Bohemien style ) gemaakt en voelt zeer aangenaam om dragen. Het effect van het garen is dan ook schitterend.

  Lieve groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi shirt en leuk om het in andere kleuren te zien dan op de foto van Scheepjes.Heerlijk garen waar zoveel leuke, mooie dingen mee gemaakt kunnen worden. Extra fijn dat het lekker zacht is. Voor kleding wel zo prettig.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi shirt en leuk om het in andere kleuren te zien dan op de foto van Scheepjes.Heerlijk garen waar zoveel leuke, mooie dingen mee gemaakt kunnen worden. Extra fijn dat het lekker zacht is. Voor kleding wel zo prettig.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...