zaterdag 7 februari 2015

Bedankt!

Wat een dag!
Wat een drukte!
Wat was het fijn :-)


Vandaag was het enorm druk in de winkel, ik geloof dat nu écht heel Nederland en Vlaanderen aan het breien en haken is geslagen. Terwijl Ans achter in het atelier een flinke groep deelnemers de kneepjes van het entrelac-breien bijbracht, vulde de winkel zich de hele middag met Zeeuwse Deken-breisters, Cal-haaksters, Unicat-liefhebbers en nog veel meer. Gelukkig bleef iedereen erg geduldig :-)

En nu ik wat uitgeblust achter de computer de nieuwste aanmeldingen voor de Zeeuwse Deken uitprint, ben ik me bewust van het feit dat ik zo gelukkig ben met een paar hele lieve mensen die altijd bereid zijn om te helpen. Héél erg bedankt! Voor het koffie schenken, Zeeuwse Caketjes bakken. bolletjes winden, workshop geven, voor het geduldig wachten!

Daarom vandaag een linkje naar de lieve hartjes van Stip en Haak:


Iedereen bedankt voor deze fijne dag!

3 opmerkingen:

 1. Fijn dat het zo lekker druk was in je winkeltje, en dat je altijd mensen hebt die je even helpen. Nu even lekker rust. Geniet van je weekend.

  Gr Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk dat het zo druk was en het zo'n succes is. Nu in het weekend maar weer de accu opladen, of bijkomen. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke hartjes laat je zien. Het was een succes daar bij jou, leuk!
  Grtjes, rita

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...