Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 7 februari 2015

Bedankt!

Wat een dag!
Wat een drukte!
Wat was het fijn :-)


Vandaag was het enorm druk in de winkel, ik geloof dat nu écht heel Nederland en Vlaanderen aan het breien en haken is geslagen. Terwijl Ans achter in het atelier een flinke groep deelnemers de kneepjes van het entrelac-breien bijbracht, vulde de winkel zich de hele middag met Zeeuwse Deken-breisters, Cal-haaksters, Unicat-liefhebbers en nog veel meer. Gelukkig bleef iedereen erg geduldig :-)

En nu ik wat uitgeblust achter de computer de nieuwste aanmeldingen voor de Zeeuwse Deken uitprint, ben ik me bewust van het feit dat ik zo gelukkig ben met een paar hele lieve mensen die altijd bereid zijn om te helpen. Héél erg bedankt! Voor het koffie schenken, Zeeuwse Caketjes bakken. bolletjes winden, workshop geven, voor het geduldig wachten!

Daarom vandaag een linkje naar de lieve hartjes van Stip en Haak:


Iedereen bedankt voor deze fijne dag!

3 opmerkingen:

 1. Fijn dat het zo lekker druk was in je winkeltje, en dat je altijd mensen hebt die je even helpen. Nu even lekker rust. Geniet van je weekend.

  Gr Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk dat het zo druk was en het zo'n succes is. Nu in het weekend maar weer de accu opladen, of bijkomen. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke hartjes laat je zien. Het was een succes daar bij jou, leuk!
  Grtjes, rita

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...