maandag 9 februari 2015

Combineren

Nog een paar nachtjes slapen...
Hihi, het lijkt wel een schoolreisje - zoveel zin hebben we in de Handwerkbeurs. Sinds vorige week het magazine op de mat lag, bladeren Miriam en ik het elke dag een keertje door. De kaartjes zijn gekocht, de treintickets liggen klaar. Het is voor ons veel meer dan een dagje beurs, het is ons gezamelijke uitje waarin het bakje koffie bij de Starbucks net zoveel opwinding bezorgt als al die andere leuke dingen. De mannen van dit huis moeten zichzelf maar redden....


(psssst, zien jullie het nieuwe kleurtje van mijn keukenmuur? Zoooooo blij mee na 9 jaar bruine seventies-schrootjes! Om het te vieren trakteerde ik mezelf op een mooie bos tulpen! Geluk zit in een klein hoekje!)

Hoewel we met een hele groep gaan reizen, splitsen we ons op de beursvloer al snel op. We maken tijdens ons eerste bakje koffie een "strategisch plan", hebben de plattegrond bestudeerd en de must-see-stands al roze gekleurd, we maken afspraken voor een tussendoor-treffen waarbij we elkaar onze aanwinsten tonen, en zwerven weer uit. Miriam gaat (met vriendin) op zoek naar stofjes, ik naar wolletjes, mensen ontmoeten, nieuwe ideeën. Misschien dat we na een dag wel wat gaan combineren met de stofjes en wolletjes!

Een super-idee: gewoon een mooi haakwerkje (misschien heb je wel wol tekort...) en voeren met een bijpassend stofje of sjaaltje! Ik vond het idee in een Etsy-shop.

Of deze? H'm - dat smaakt toch naarmeer? Ook van een Etsy-shop

Catskills Flannel Lined Cowl - Chunky grey wool lined in red plaid flannel

Kan natuurlijk ook met breien, dit vond ik op Ravelry:


En heb je geen tijd meer om te breien of te haken, maar wil je wel een originele (zachtgevoerde) kol? Dan heb je misschien nog wel een oude trui, én zo'n super bontje:

Dit idee plus beschrijving vond ik bij Lemon Squeezie Home

Heerlijk, nóg 4 dagen voorpret.....

Niet vergeten, zaterdag 14 februari is de winkel dus gesloten!

6 opmerkingen:

 1. Super leuk dat je naar de handwerkbeurs gaat! Wie weet tot daar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke ideeën! Heel veel plezier op de Handwerkbeurs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga ook!! Heb er ook super veel zin in.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk, die voorpret. Ook hier. Op ons memobord in het toilet had ik Zwolle neergeschreven. Allebei de kinderen kwamen vragen wat WE daar gaan doen.... helaas, geen WE dit keer, maar mama met een aantal quiltvriendinnen. .... nog een paar nachtjes slapen.... heel veel plezier van jullie reis, de koffie en de beurs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi plaatje op de eerste foto...echt een heel mooie kleur van je muur!
  Veel plezier op de beurs...het blijft heerlijk om er naar toe te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fris kleurtje heeft je keuken gekregen, echt top en de tulpen passen er zo mooi bij! Veel plezier op de beurs, je komt vast met heel veel inspiratie en kennis terug. Geniet ervan!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...