Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 3 februari 2015

Easy-peasy

Whaaah! Het prut buiten. Sneeuw wil ik het niet noemen, dikke regen ofzo met wat witte smurrie erbij. En koud dat het is. Daarom komt deze makkelijk-te-maken-muts van Jellina nog wel heel erg goed van pas.

Foto

Op het Blog van Jellina kun je precies zien hoe je deze muts maakt! Jellina koos voor Merino, een heerlijk zachte wol die niet prikt en makkelijk in de wasmachine te wassen is.

Hé, kijk, de zon schijnt...........

2 opmerkingen:

 1. Aah Jeanet, hier schijnt de zon :-). Maakt die 200 km toch verschil ;-). Maar wat kou betreft echt nog wel mutsenweer! En die van Jellina is heel leuk, met die grappige bovenkant!
  Lieve groet, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ondanks de zon kwam hij toch van pas hoor!
  En het lekkere van deze wol is dat het gewoon goed ademt.
  Ik ben er echt blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...